Продаж майнового комплексу м. Яворів Львівська обл.

20сен 2019
Продаж майнового комплексу м. Яворів Львівська обл. Відеопрезентація комплексу: https://youtu. be/-8BKC5jYWRs Опис на: http://lvivinvest. business. site

               Інвестиційна нерухомість від ПП «Галінтерпідйом»

Добросусідство і співробітництво виводили і виводять нашу країну на міжнародний рівень взаємовідносин, цінність яких, зрештою не залежить від стримуючих факторів повільної інтеграції у Європейську спільноту. Хочемо звернути увагу на факти, що об'єднують нас всередині держави і за її межами. Найперше - це наша добра і легка вдача, працелюбність та вміння домовлятись, а також прагнення жити краще, яке напряму виводить нас в коло потенційно цікавих партнерів у бізнесі, промисловості, культурі, освіті, медицині тощо. ПП «Галінтерпідйом»з радістю та всією відповідальністю пропонує майбутнім партнерам, як в Україні так і за кордоном живий і перспективний проект інвестиційної нерухомості для ведення бізнесу на теренах нашої держави. Для такого прогресивного задуму ми надаємо детальну інформацію про нерухомість з описом та характеристикою. Таким чином ПП «Галінтерпідйом»хоче звернути вашу увагу на такі інвестиційні об'єкти:

Виробничо - складський комплекс, в який входить: земельна ділянка площею 7563,00 м2, загальна площа виробничих і складських приміщень становить 2800,0 м2.

Комплекс (приміщення і власне земельна територія) перебувають у приватній власності, повністю обгороджені, із наявними зручними шляхами для заїзду - виїзду, інженерними комунікаціями, водою, каналізацією, електроенергією, газом, телефонним зв'язком.

Існує вигідна можливість проведення реконструкції цілого комплексу для збільшення його виробничої площі і побудови нових приміщень потрібного розміру та характеристик.

Подаємо географічні та економічні переваги, які отримає майбутній власник даної інвестиційної нерухомості: місто Яворів, Львівська область, в 50 км від обласного центру - Львів, в 15 км від кордону із Польщею та на відстані у 0,1 км від міжнародної траси Львів - Краковець.

Ця інвестиційна нерухомість має зручне розташування ще й в економічному вимірі, адже вона знаходиться на території СЕЗ «Яворів» (Свобідної Економічної Зони), де діють спрощені умови ведення бізнесу, виробничої діяльності тощо. Інвестор, що приходить на територію СЕЗ «Яворів» буде користуватись широким спектром пільг для економічних відносин та оподаткування. Хочемо зауважити, що відкриття іноземних фірм на Яворівщині і в Яворові зокрема не є чимось новим і дивним, тут вже активно і з задоволенням працюють бізнесмени із Австрії, Японії, Португалії, Німеччини, Кореї та Польщі. Вони внесли свою лепту в працевлаштування місцевих жителів і зростання рівня життя населення цього перспективного регіону загалом і збудували власну вигідну справу.

ПП «Галінтерпідйом»з належним рівнем професійного ведення справ готовий надати консультації з приводу інвестиційної нерухомості в місті Яворів і провести оглядовий виїзд на територію об'єкта для зацікавленого покупця. Крім того можемо запевнити, що купівля даного інвестиційного проекту відкриє широкі перспективи як внутрішньо - української, так і міжнародної економічної співпраці для його далекоглядного власника.

Ми готові розпочати переговори, щодо продажу в будь - який зручний для вас час, адже всі наявні дозволи і документи на це у нас в наявності.

Інвестиційна нерухомість - це крок до нових звершень всеукраїнського та міжнародного масштабу.

Зробіть цей важливий поступ завдяки нам!

Продаж майнового комплексу м.Яворів Львівська обл.

Продаж майнового комплексу м.Яворів Львівська обл.

Продаж майнового комплексу м.Яворів Львівська обл.

Продаж майнового комплексу м.Яворів Львівська обл.

Звуковая функция ограничена 200 символами

Настройки : История : Обратная связь : Donate Закрыть

Смотрите также:

20.09.2019 Инвестиционная коммерческая промышленная складская недвижимость г. Яворов Львовской обл .
Инвестиционная коммерческая промышленная складская недвижимость г. Яворов Львовской обл . Видеопрезентация комплекса: https://youtu. be/-8BKC5jYWRs Описание на: http://lvivinvest. business. site
20.09.2019 Инвестиционная коммерческая промышленная недвижимость г. Яворов Львовской обл .
Инвестиционная коммерческая промышленная складская недвижимость г. Яворов Львовской обл . Видеопрезентация комплекса: https://youtu. be/-8BKC5jYWRs Описание на: http://lvivinvest. business. site
×
ООО Укрльвівінвест